Home » En yoghurtboll rullar inEn yoghurtboll rullar inArkiv, Artiklar Mat & smak, delikatesser och mathantverk, 2018. Text: Anna Harald, mat&smak Foto: Marie Jönsson, mat&smak ”All tillverkning i Nablus Mejerier sker med naturliga råvaror. Mjölken hämtar man själv på en gård strax utanför Malmö. Löpen som används är vegetabilisk och inga konserveringsmedel tillsätts. Kryddorna som används till ostarna är man väldigt noga med att de ska vara av god kvalitet och ha rätt smak.” LADDA NER PÅ PDF Etiketter:mat & smak föregåendeGrattis Nablus Mejeri till priset för Årets innovationnästaÅrets producent i Skåneland Lämna ett svar Avbryt svarLämna omdöme eller kommentar.Namn * E-postadress * Webbplats Kommentar * Ditt mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält*
Ditt mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält*