Ingredienser:
4 portioner
Tid: ca 35 minuter
600g kycklingfilé
Chili yoghurtbollar
4 portioner gryn (kvarngryn, matvete eller liknande)
100g färsk grönkål
1 msk olivolja
2 tsk äppelcidervinäger
1 rödlök
100g haricots verts
1 frp cannelinibönor
Smör till stekning
Salt, Svartpeppar
Så här gör du:
- Koka grynen enligt instruktionerna på förpackningen. Ansa och strimla grönkålen. Lägg grönkålen i en skål och ringla över olivolja och vinäger. Arbeta ihop ordentligt. Låt stå medan resten blir färdigt.
- Stek kycklingfilén i smör i en stekpanna tills kycklingen är genomstekt och har fått fin färg. Salta och peppra.
- Koka haricots verts i lättsaltat vatten 2 minuter. Häll av. Strimla rödlöken. Blanda de kokta grynen med grönkål, rödlök, haricots verts och cannelinibönor i en stor skål.
Servera salladen med stekt kycklingfilé och chili yoghurtbollar. Gott till är en bit bröd.
Ditt mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält*