Ingredienser:
4 portioner
Tid: ca 35 minuter
600g ryggbiff
8 potatisar
4 morötter
2 röda paprikor
250g broccoli
Chili & Ramslök yoghurtbollar
1 msk olja
1 msk smör
Salt
Svartpeppar
Så här gör du:
- Sätt ugnen på 200 °C. Skär potatis, morötter och paprika i mindre bitar. Dela broccolin i små buketter. Lägg potatis och morötter på en ugnsfast plåt. Ringla över lite olja. Ställ in i ugnen ca 15 minuter. Ta ut och lägg på broccoli och paprika. Ställ in ytterligare ca 15 minuter eller tills potatisen är mjuk.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Stek ryggbiffen några minuter på varje sida, låt sedan vila en stund innan du skivar upp köttet. Salta och peppra.
- Blanda ugnsgrönsakerna med ruccola, smaka av med salt och peppar.
Servera grönsakerna med skivad ryggbiff och chili/ramslöks yoghurtbollar.
Ditt mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält*